Mobil LOGO 2

Spännande och varierande liv som konsult

Sitter på ett tåg från Göteborg till Lund och reflekterar över att jag kan skatta mig lycklig. Livet som egenkonsult bjuder på en spännande tillvaro med stor variation i vardagen. Större delen av min arbetstid spenderar jag för närvarande som interim hållbarhetschef på Heimstaden - ett uppdrag som utvecklats till att vara rena rama drömuppdraget. Roligt, utmanande, varierande och jag samverkar med personer på alla nivåer. Ingen dag är den andra lik.

Idag har jag arbetat för IVL Svenska Miljöinstitutet - en annan spännande organisation. Tillsammans med institutets VD genomförde jag workshops för medarbetarna i Göteborg. Förra veckan gjorde jag detsamma i Stockholm, och i juni i Malmö. På agendan stod utbildning i IVLs uppförandekod. Föreläsningar varvat med praktiska övningar, en portion humor och många glada skratt. Fler företag borde aktivt arbeta för omsätta styrande dokument och värderingar till praktisk handling! Det är andra gången IVL engagerar mig i sitt arbete med att implementera uppförandekoden. Förra gången var 2012.

Behöver ni stöd i arbetet med att omsätta fina ord till praktisk handling? Kontakt gärna mig!

uppförandekod utbildning workshop code of conduct hållbart by skalare IVL

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln