Mobil LOGO 2

Nytt och spännande uppdrag som interim hållbarhetschef på Heimstaden

Idag påbörjade jag ett roligt, intressant och spännande uppdrag på Heimstaden, ett av Nordens största bostadsfastighetsbolag. Under cirka 6 månader kommer jag att vara interim hållbarhetschef på deltid. Övrig tid kommer jag att ägna åt min konsultverksamhet i Hållbart by Skalare AB. Jag ser fram emot att återigen få dyka in i fastighetsbranchen och dess hållbarhetsfrågor. Något jag gjort som konsult tidigare men även i min fd roll som hållbarhetsstrateg på Kraftringen där fastighetsbolag var viktiga kunder. Jag ska bland annat bidra till Heimstadens strategiska och praktiska hållbarhetsarbete, struktur och rutiner samt hållbarhetsrapportering. Företagets värderingar står i samklang med mina och jag går igång på såväl vision som strategi. Tillsammans kommer vi dessutom att bidra till att göra världen lite bättre. 
Läs gärna mer om Heimstaden här >
#ImpactExecutives #Heimstaden

Interim Hållbarhetschef Heimstaden, Katarina Skalare, Hållbart by Skalare AB

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln