Mobil LOGO 2

Dialogmöten, seminarium och Nordic Clean Energy Week

Trots att det bara är onsdag så har det varit en händelserik vecka. Två dialogmöten gällande Lunds Universitets hållbarhetsstrategi med ledningsgrupperna för Samhällsvetenskapliga fakulteten samt LTH. Ett Talk Sustainability där representanter från Marint Centrum i Simrishamn presenterade forskningsmöjligheter vid den nya forsknings- och innovationsmiljön arrangerat av Hållbarhetsforum. Jag rekommenderar er ett besök i denna spännande verksamhet. Idag besökte jag ett event på Nordic Clean Energy Week - där jag träffade före detta kollegor från Kraftringen och E.ON. Jag testade AR-teknik som visar E.ONs Ectogrid-lösning på Medicon Village i Lund. Och veckan fortsätter i samma rasande tempo med frukostmöte hos Impact Executives i morgon och styrgruppsmöte i Lunds Universitets Hållbarhetsforum på fredag. Näst vecka påbörjar jag ett nytt spännande konsultuppdrag - mer information om det kommer senare.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln